https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/boussias_presents_negative-01.png

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/logo-big.png

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 |  NEW VENUE: Ίδρυμα Ευγενίδου, Περιστύλιο 2ου ορόφου

Strengthening Industrial Competitiveness during the Energy Crisis


Με επιτυχία και τη συμμετοχή 150 και πλέον στελεχών του κλάδου, πραγματοποιήθηκε η 10η διοργάνωση του Energy Efficiency in Manufacturing Conference, την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Το συνέδριο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων από κορυφαίες βιομηχανίες και προμηθευτές του κλάδου. Αυτοί ανέδειξαν τις τελευταίες τάσεις, καινοτόμες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές ενεργειακής αποδοτικότητας, καθώς και τα οφέλη στη μείωση του κόστους παραγωγής, την αύξηση της αποδοτικότητας και τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Παράλληλα, σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πάνελ συζήτησης – με τη συμμετοχή των αρμόδιων αρχών – συζητήθηκαν εκτενώς οι τεχνολογίες που υποστηρίζουν την ενεργειακή μετάβαση, ο ρόλος των Ενεργειακών Ελέγχων και Πιστοποιήσεων, ο νέος Εθνικός Κλιματικός Νόμος και οι υποχρεώσεις και προκλήσεις που φέρνει η πολιτική της πράσινης μετάβασης στις επιχειρήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις παγκοσμίως στο πεδίο της ενεργειακής αποδοτικότητας, στο Energy Efficiency in Manufacturing  2023!


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣΘεματολογία

Τα επιμέρους θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο είναι:
 • Αειφορικά βιομηχανικά συστήματα και λύσεις (συμπαραγωγή, ανάκτηση θερμότητας, αντλίες θερμότητας κλπ.)
 • Βελτίωση της αποδοτικότητας κρίσιμων Η/Μ συστημάτων (αεροσυμπιεστές, κινητήρες, αντλίες, εναλλάκτες, σωληνώσεις, μονώσεις κ.λπ.)
 • Βιομηχανική συντήρηση και ενεργειακή αποδοτικότητα
 • Industrial HVAC systems
 • Φωτισμός
 • Ψηφιακή τεχνολογία: Καινοτόμες λύσεις ενεργειακής διαχείρισης, παρακολούθησης και βελτιστοποίησης
 • Ενεργειακοί έλεγχοι, συστήματα ενεργειακής διαχείρισης και ενεργειακές πιστοποιήσεις (ISO 50001, IPMVP κ.λπ.)
 • Χρήση καθαρών & εναλλακτικών πηγών ενέργειας
 • Βιομηχανικές εφαρμογές ΑΠΕ
 • Net Metering / Virtual Net Metering
 • PPAs

Στο συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμόΓνωρίστε τους

Ομιλητές


Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Διευθυντές Παραγωγής
 • Τεχνικούς Διευθυντές
 • Υπεύθυνους Ενεργειακής Διαχείρισης
 • Maintenance Managers
 • Στελέχη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης
 • Στελέχη Διαχείρισης Εγκαταστάσεων
 • Στελέχη Διεύθυνσης Λειτουργίας
 • Μηχανικούς & Συμβούλους
 • Επιχειρηματίες και Στελέχη Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών, Τεχνολογιών & Λύσεων Ενεργειακής Διαχείρισης

Key takeaways

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

 • Να ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους σε μία δυναμική B2B συνάντηση του χώρου της διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας στη βιομηχανία.
 • Να παρακολουθήσουν επιτυχημένα, real-life use cases που θα εμπνεύσουν και παρακινήσουν στην υλοποίηση αντίστοιχων δράσεων.
 • Να ενημερωθούν για το πώς θα δημιουργήσουν τον δικό τους χάρτη πορείας για να επιτύχουν τους ενεργειακούς τους στόχους προς τη βιώσιμη και αειοφόρο λειτουργία τους.
 • Να παραμείνουν στην επικαιρότητα των εξελίξεων και να επιλύσουν προβλήματα με ειδήμονες του χώρου.
 • Αξιοποιήσουν τη μαζική παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων μερών του κλάδου για αποτελεσματικό networking.

Become a Sponsor

Το συνέδριο που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 370 εταιρείες, αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε τα προϊόντα, τις λύσεις και υπηρεσίες σας και να αποκτήσετε νέα leads διευρύνοντας το πελατολόγιό σας.

Become a Sponsor – buildings

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Testimonials

Statements of Key Leads

Χορηγοί

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/abb.jpg

Η ABB είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, που πρωτοπορεί στον μετασχηματισμό της κοινωνίας και της βιομηχανίας, ώστε να επιτύχει ένα πιο παραγωγικό και βιώσιμο μέλλον. Συνδέοντας κατάλληλα λογισμικά με το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της στους τομείς του Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής & Εγκαταστάσεων, του Βιομηχανικού Αυτοματισμού, καθώς και των Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής, η ABB επεκτείνει τα όρια της τεχνολογίας για να οδηγήσει την απόδοση σε νέα επίπεδα. Με μια ιστορία διακρίσεων και υπεροχής που μετρά πάνω από 130 χρόνια, η επιτυχία της ABB καθοδηγείται από 105.000 ταλαντούχους εργαζόμενους σε περισσότερες από 100 χώρες. 


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/aspec.jpg

H εταιρεία ASPEC είναι πάροχος και σύμβουλος ολοκληρωμένων συστημάτων ενεργειακής απόδοσης και βιομηχανικού αυτοματισμού. Οι υπηρεσίες της στοχεύουν στο να δώσει στους καταναλωτές Βιομηχανίας, Κτιρίου, Datacenters, ‘Εργων Υποδομής, καινοτόμες και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις ενεργειακές τους ανάγκες. Ως πιστοποιημένος EcoXpert Critical Power partner της Schneider Electric εφαρμόζει ψηφιακά εργαλεία, εξασφαλίζοντας την δέσμευση της για βιώσιμες λύσεις ασφάλειας, αξιοπιστίας, αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας στους πελάτες της.

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/logo-DEPA-EMPORIAS_gr.jpg

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι μια σύγχρονη και ανταγωνιστική εταιρεία, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.   

Μέσω στοχευμένων επενδύσεων και τη χρήση έξυπνων τεχνολογιών, η εταιρεία επιδιώκει την κάλυψη των διαφοροποιημένων αναγκών των πελατών της, παρέχοντας οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον φυσικό αέριο σε νοικοκυριά, βιομηχανικούς πελάτες, παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και καύσιμο για οχήματα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, μέσω του Fisikon, ενώ ως συντονιστής των ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων Poseidon Med II και BLUE HUBS, εισάγει τις θαλάσσιες μεταφορές της Ανατολικής Μεσογείου στην εποχή LNG. 

Η εταιρεία συμμετέχει επίσης στον νέο πλωτό τερματικό σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη. 

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας εισέρχεται στη νέα εποχή της «καθαρής» ενέργειας, επενδύοντας στις ΑΠΕ και άλλα εναλλακτικά καύσιμα με ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, όπως το υδρογόνο και το βιομεθάνιο.  

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/EcomechanicaPower.jpg

Η EcoMechanica διαθέτει καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και την προστασία των επιχειρήσεων από τη χαμηλή ποιότητα ισχύος του δικτύου διανομής. Προσφέρει υπηρεσίες ενεργειακών μετρήσεων και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην εγκατάσταση των συστημάτων powerPerfector σε κτηριακές και βιομηχανικές εφαρμογές.  Από το 1993, τα συστήματα powerPerfector κατέχουν ηγετική θέση με δεκάδες χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως. Μειώνουν δραστικά την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας των επιχειρήσεων και βελτιστοποιούν την ποιότητα ισχύος με εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία λειτουργίας. 

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/eyhorizon.png

Στην ΕΥ, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, παράγοντας μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία, και οικοδομώντας εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές. 

Αξιοποιώντας τα δεδομένα και την τεχνολογία, οι πολυσυνθετικές ομάδες μας, σε περισσότερες από 150 χώρες, οικοδομούν την εμπιστοσύνη μέσω της διασφάλισης της καλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και βοηθούν τους πελάτες μας να αναπτυχθούν, να μετασχηματιστούν και να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα. Μέσω των Ελεγκτικών, Συμβουλευτικών, Νομικών και Φορολογικών Υπηρεσιών μας, καθώς και μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών, οι ομάδες της EY θέτουν καλύτερες ερωτήσεις, για να καταλήξουν σε νέες απαντήσεις στα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα. 

H EY λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η ΕΥ Ελλάδος διαθέτει γραφεία σε Αθήνα,  Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εντάσσεται στην περιοχή της ΕΜΕΙΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία, Αφρική) και είναι μία από τις 31 χώρες που απαρτίζουν την περιοχή της CESA (Kεντρική, Ανατολική, Νοτιοανατολική Ευρώπη & Κεντρική Ασία) – τη μεγαλύτερη περιοχή στην ΕΥ. 

Για να μάθεις περισσότερα για την EY, επισκέψου το ey.com/el_gr 

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/Logo_SE_Green.jpg

H Schneider Electric, μία πολυεθνική επιχείρηση με σχεδόν δύο αιώνες ιστορίας και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί έναν πρωτοπόρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του βιομηχανικού αυτοματισμού. Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει ώστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργεια και τους κοινούς πόρους του πλανήτη μας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ προόδου και βιωσιμότητας. Το όραμα αυτό το ονομάζει “Life Is On”.  


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/SenseOne-e1653586140921.png

Η SenseOne, μέλος του Ομίλου Space Hellas, είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία καινοτόμων λύσεων Internet of Things, διεθνώς βραβευμένη, που σχεδιάζει και υλοποιεί έργα IoT διαφόρων επιπέδων πολυπλοκότητας, εστιάζοντας σε λύσεις Intelligent, Sustainable & Resilient Cities, Industries και Buildings . Η καινοτόμος SenseOne IoT Platform υποστηρίζει τη διαλειτουργικότητα συσκευών, αισθητήρων και μεθόδων και παρέχει μία ολιστική εικόνα για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης πόρων, τη μείωση του κόστους, την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας, με βιώσιμο τρόπο.


Υπό την Αιγίδα

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/ypan.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/ypengr.png

Τιμητική Υποστήριξη

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/iene-e1653298543810.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/ΠΑΣΕΒΙΠΕ-e1655814356356.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/LOGO-HELLAS_CERT.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/logo-HFMA-.jpg

Χορηγοί Επικοινωνίας


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/b2green-e1651207033519.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/Ecoweek-e1651206906106.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/energia-e1653304446164.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/energypress-e1651206956743.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/Global-Sustain_logo_pantone.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/michanikosonline-e1651206996279.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/waterwaste-e1651207005253.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/4greengr-e1651206971791.png

Οπτικοακουστική Κάλυψη

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2021/04/coneq.png

CONEQ provides technical equipment and services to any kind of event. With our Simultaneous Interpretation Systems, Conference Systems, AudioVisual Equipment we support events and provide the best service to our customers. Our professionalism, our high quality of service and state of the art equipment offered to over 600 large and of great significance conferences during the last 5 years have certainly contributed to our constant uptrend. Call us at (+30) 211 2163453. or email us at [email protected]

OFFICIAL PUBLICATION


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2021/04/manufactturing.fw_.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2021/04/CONSTRUCTION_logo.png

Επικοινωνία


Συμμετοχές
Μαρία Γαβριλάκη, Kιν.: +30 6946 777954, E: [email protected]
Χορηγίες
Νικόλ Αρμόνι, Τ: +30 210 6617 777 (εσωτ. 155), Ε: [email protected]
Χρήστος Τέγος, Τ: +30 210 6617 777 (εσωτ. 198), E: [email protected]
Περιεχόμενο
Σωσσάνα Μπούσια, Τ: +30 210 6617 777 (εσωτ. 170), E: [email protected]

BOUSSIAS

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com