History

Δείτε φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις του Energy Efficiency Conference και κατεβάστε τις παρουσιάσεις.
2022

Energy Efficiency in Manufacturing Conference

Strengthening Industrial Competitiveness during the Energy Crisis

Με επιτυχία και τη συμμετοχή 150 και πλέον στελεχών του κλάδου, πραγματοποιήθηκε η 10η διοργάνωση του Energy Efficiency in Manufacturing Conference, την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το συνέδριο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων από κορυφαίες βιομηχανίες και προμηθευτές του κλάδου. Αυτοί ανέδειξαν τις τελευταίες τάσεις, καινοτόμες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές ενεργειακής αποδοτικότητας, καθώς και τα οφέλη στη μείωση του κόστους παραγωγής, την αύξηση της αποδοτικότητας και τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Παράλληλα, σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πάνελ συζήτησης – με τη συμμετοχή των αρμόδιων αρχών – συζητήθηκαν εκτενώς οι τεχνολογίες που υποστηρίζουν την ενεργειακή μετάβαση, ο ρόλος των Ενεργειακών Ελέγχων και Πιστοποιήσεων, ο νέος Εθνικός Κλιματικός Νόμος και οι υποχρεώσεις και προκλήσεις που φέρνει η πολιτική της πράσινης μετάβασης στις επιχειρήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις παγκοσμίως στο πεδίο της ενεργειακής αποδοτικότητας, στο Energy Efficiency in Manufacturing 2023!


Energy Efficiency in Manufacturing Conference 2022

Download Presentations
2022

Energy Efficiency in Buildings Conference

Offsetting Towards Carbon Neutrality

Γιορτάστηκε μετά από 2.5 χρόνια με τη φυσική παρουσία άνω των 160 συμμετεχόντων, επαγγελματιών στην ενεργειακή εξοικονόμηση του κτιριακού τομέα και στο κατασκευαστικό κλάδο γενικότερα, το 10 Συνέδριο της Boussias, Energy Efficiency in Buildings, στο Ίδρυμα Ευγενίδου τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Το Συνέδριο για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στον Κτιριακό Κλάδο, ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των ομιλητών, την ενδιαφέρουσα θεματική και τα case studies που παρουσιάστηκαν για τις παγκόσμια πρωτοπόρες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις σχεδιασμού κτιρίων, αλλά και πάρκων, εγκαταστάσεων logistics, υποδομών, τη χρήση υλικών και τα εργαλεία εξοικονόμησης ενέργειας από τη διαχείριση χρήσης κτιρίων, διάφορα εργαλεία πιστοποίησης, επιθεώρησης και ελέγχου, αλλά και χρηματοοικονομικές λύσεις κτιριακής αναβάθμισης.

Μας ζητήθηκε να εμβαθύνουμε περισσότερο σε τρεις τομείς το 2023 συγκεκριμένα, σχετικά με τα ιδιωτικά και δημόσια κτίρια. Μείνετε συντονισμένοι για ένα Συνέδριο το 2023 που θα αλλάξει τα δεδομένα στο κύκλο ζωής του κτιρίου.


Energy Efficiency in Buildings Conference 2022

Download Presentations
2021

9th Energy Efficiency Conference

Sustainable buildings in practice

Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό στην αγορά του, το 9οEnergy Efficiency Conference. 

Το συνέδριο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των ομιλητών και το πλούσιο περιεχόμενό του, καθώς καταξιωμένα στελέχη από όλο το φάσμα του κατασκευαστικού κλάδου και υπεύθυνοι του ενεργειακού σχεδιασμού και της διαχείρισης μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών, ανέδειξαν:  

  • Καινοτόμα use cases βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης, και  
  • Εξέχοντα κτιριακά έργα πιστοποιημένα με διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα, τα οποία σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και της αειφορίας. 
Download Presentations
2020

8th Energy Efficiency Conference

The Great Green Construction Deal

Οι ενεργειακές ανακαινίσεις κτιρίων μετατρέπονται σε οδηγό της ανάπτυξης για πλήθος επιχειρηματικών κλάδων σε όλη την Ευρώπη, εκτοξεύοντας την ανταγωνιστικότητα του ξενοδοχειακού, του βιομηχανικού και του εμπορικού τομέα.

Στο Energy Efficiency Conference 2020 παρουσιάστηκε το νέο Green Deal του κτιριακού τομέα, που θα κυριαρχήσει στην κατασκευαστική δραστηριότητα για τις επόμενες τρεις δεκαετίες, έως το 2050.

Download Presentations
2019

7th Energy Efficiency Conference

Energy Mastering Practices in Buildings & Industry

Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση για την ενεργειακή αποδοτικότητα  ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά, με σαφές το μήνυμα για άμεσο σχεδιασμό και δρομολόγηση δράσεων περιορισμού της καταναλισκόμενης ενέργειας και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Περισσότερα από 180 υψηλόβαθμα στελέχη συμμετείχαν σε έναν γόνιμο διάλογο που πυροδότησαν παρουσιάσεις για το επίκαιρό ζήτημα των ενεργειακών ελέγχων και case studies κορυφαίων εταιρειών του κλάδου της βιομηχανίας και μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, αναδείχθηκαν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και συστήματα για βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης και συνακόλουθα οφέλη, όπως η μείωση στα λειτουργικά και παραγωγικά κόστη και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Download Presentations
2018

6th Energy Efficiency Conference

Download Presentations
2017

5th Energy Efficiency Conference

Download Presentations
2016

4th Energy Efficiency Conference

Download Presentations
2015

3rd Energy Efficiency Conference

Download Presentations
2014

2nd Energy Efficiency Conference

Download Presentations
2013

1st Energy Efficiency Conference

Download Presentations