https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/boussias_presents_negative-01.png

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/logo_big.png

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 | NEW VENUE: Ίδρυμα Ευγενίδου, Αμφιθέατρο

Offsetting Towards Carbon Neutrality


Γιορτάστηκε μετά από 2.5 χρόνια με τη φυσική παρουσία άνω των 200 συμμετεχόντων, επαγγελματιών στην ενεργειακή εξοικονόμηση του κτιριακού τομέα και στο κατασκευαστικό κλάδο γενικότερα, το 10o Συνέδριο της ΒOUSSIAS , Energy Efficiency in Buildings, στο Ίδρυμα Ευγενίδου τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Το Συνέδριο για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στον Κτιριακό Κλάδο, ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των ομιλητών, την ενδιαφέρουσα θεματική και τα case studies που παρουσιάστηκαν για τις παγκόσμια πρωτοπόρες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις σχεδιασμού κτιρίων, αλλά και πάρκων, εγκαταστάσεων logistics, υποδομών, τη χρήση υλικών και τα εργαλεία εξοικονόμησης ενέργειας από τη διαχείριση χρήσης κτιρίων, διάφορα εργαλεία πιστοποίησης, επιθεώρησης και ελέγχου, αλλά και χρηματοοικονομικές λύσεις κτιριακής αναβάθμισης.

Μας ζητήθηκε να εμβαθύνουμε περισσότερο σε τρεις τομείς το 2023 συγκεκριμένα, σχετικά με τα ιδιωτικά και δημόσια κτίρια. Μείνετε συντονισμένοι για ένα Συνέδριο το 2023 που θα αλλάξει τα δεδομένα στο κύκλο ζωής του κτιρίου.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑPRESENTATIONSΗ διοργάνωση του συνεδρίου έχει εξασφαλίσει ότι η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων θα λάβει χώρα σύμφωνα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το συνέδριο

Από τον Σχεδιασμό Κτιρίων ως την Υλοποίηση αλλά και την Συντήρησή τους, η Βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης είναι η λύση στις συνεχόμενες ενεργειακές κρίσεις και στην αστάθεια τιμών.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Σε αυτό το πλαίσιο, στο Energy Efficiency in Buildings Conference θα δοθούν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα όπως:

 • Ποια η συμβολή της ενεργειακής αναβάθμισης κτιριακού αποθέματος στην αστική ανάπτυξη, ώστε να είναι αξιοποιήσιμο από την αγορά;  
 • Ποιο μείγμα ενεργειακής απόδοσης θα χρησιμοποιηθεί σε νέα και υφιστάμενα κτίρια στοχεύοντας σε μικρό ενεργειακό αλλά και περιβαλλοντικό αποτύπωμα 
 • Με ποιες μεθόδους θα αναβαθμιστούν 4.5 εκατομμύρια κατοικίες και 2.5 εκατομμύρια μη οικιστικά κτίρια; 
 • Τα χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως εφαρμόζονται από το υπουργείο ΠΕΚΑ, για την ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων αρκούν;  
 • Ποιες οι διαφορές της ενεργειακής πιστοποίησης με την περιβαλλοντική πιστοποίηση κτιρίων; 
 • Ποιες οι νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά για τα νέα κτίρια (δομικά υλικά, νέες τεχνολογίες, βιομιμητική αρχιτεκτονική κ.ά.);  

Θεματολογία

Το συνέδριο θα εκτυλιχθεί σε 3 θεματικές ενότητες με πάνελ συζήτησης και case studies.

 • Α) Οι απαραίτητες θεσμικές αλλαγές για την αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος: μηχανισμοί και ρυθμίσεις
Α) Οι απαραίτητες θεσμικές αλλαγές για την αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος: μηχανισμοί και ρυθμίσεις
 • Προδιαγραφές για τον Σχεδιασμό Αναβάθμισης Κτιριακού Αποθέματος Κατοικιών: ποιος εγγυάται την ποιότητα κατασκευής;
 • Προδιαγραφές για τον Σχεδιασμό Αναβάθμισης Κτιριακού Αποθέματος Μη Οικιστικών Κτιρίων: πιστοποιήσεις ως μοχλός ανάπτυξης τοπικών οικονομιών και κοινωνιών.
 • Η αναθεώρηση της Οδηγίας ΕΕ Energy Performance Building Directive: πώς θα επιτευχθεί η Renovation Wave Strategy μέχρι το 2030 για τα κτίρια δημόσιας χρήσης (δημόσια και ιδιωτικά) και για τις κατοικίες ως το 2033.
 • Β) Καλές πρακτικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης σε κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές
Β) Καλές πρακτικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης σε κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές

Β1) Υφιστάμενα και νέα κτίρια κατοικιών

 • Νέα κτίρια κατοικιών: η μετάβαση από την ενεργειακή κατηγορία Α+ στα παθητικά κτίρια
 • Υφιστάμενα κτίρια κατοικιών: ενεργειακές αναβαθμίσεις
 • Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ: εμπόδια και βελτιώσεις

Β2) Μη οικιστικά δημόσια και ιδιωτικά κτίρια

 • Καλές πρακτικές και κτίρια με πιστοποιήσεις (LEED, BREEAM, DGNB, WELL κ.λπ.)
 • Η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια δημόσιας χρήσης: ο ρόλος των επιδεικτικών έργων για την καλλιέργεια αντίληψης στις τοπικές κοινωνίες
 • Χρηματοδοτικό εργαλείο ΗΛΕΚΤΡΑ: αναβαθμίσεις δημόσιων κτιρίων με τη χρήση ΣΔΙΤ
 • Γ) Καλές πρακτικές κτιριακής αναβάθμισης ως μοχλός τοπικής ανάπτυξης
Γ) Καλές πρακτικές κτιριακής αναβάθμισης ως μοχλός τοπικής ανάπτυξης
 • Προϊόντα και υπηρεσίες για βιώσιμα κτίρια (ESCOs κ.λπ.)
 • Ομιλίες με ειδική θεματολογία:
  • Πιστοποιήσεις / κόστη: αλήθειες και μύθοι
  • Χρηματοδοτικά εργαλεία και τρόποι
  • Ο “μετασχηματισμός” της αγοράς (προϊόντων-υπηρεσιών-ανάπτυξης ακινήτων)
Γνωρίστε τους

Ομιλητές


Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Energy Managers
 • Στελέχη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης
 • Facility Managers
 • Operations Managers
 • Αρχιτέκτονες – Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Μηχανικούς Περιβάλλοντος & Συμβούλους
 • Ενεργειακούς Επιθεωρητές
 • Επιχειρηματίες και Στελέχη Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών, Τεχνολογιών & Λύσεων Ενεργειακής Διαχείρισης

Key takeaways

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

 1. Μάθουν πώς θα προσελκύσουν χρήστες/αγοραστές/επενδυτές για τα κτίριά τους αναβαθμίζοντάς τα σε ενεργειακά αποδοτικά κτίρια
 2. Μάθουν πώς θα εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για τις εργασίες που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση: κριτήρια, πλαίσιο αναφοράς, πιστοποίηση
 3. Παρακολουθήσουν κορυφαία case studies από επαγγελματίες της χώρας αυτή τη στιγμή αλλά και ξένους αρχιτέκτονες στην παγκόσμια αγορά της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων
 4. Παρακολουθήσουν πρώτοι τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια στην ελληνική και διεθνή αγορά σχετικά με τις τεχνολογίες, τις παρεμβάσεις, τον σχεδιασμό και τα εργαλεία κατασκευής κτιρίων ενεργειακά αποδοτικών.

 

Testimonials

Statements of Key Leads

Become a Sponsor

Το συνέδριο που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 370 εταιρείες, αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε τα προϊόντα, τις λύσεις και υπηρεσίες σας και να αποκτήσετε νέα leads διευρύνοντας το πελατολόγιό σας.

Become a Sponsor – buildings

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Χορηγoί

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/Elval-e1653994625483.jpg

H Elval Colour έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων τα οποία είναι βασισμένα στη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων των κτιρίων, την αύξηση της βιωσιμότητας των προσόψεων και των στεγών και τη μείωση των επιπτώσεών τους στο περιβάλλον. Ένα βιώσιμο κέλυφος κτιρίου οδηγεί σε σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση, ψύξη και συντήρηση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης και της μακροζωίας του κτιρίου.
Η εταιρία, έχοντας επίσης πολυετή εμπειρία στη βαφή αλουμινίου και την παραγωγή νέων χρωμάτων και υφών, προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές στις προδιαγραφές και στην επιλογή προϊόντων, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε έργου.

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/IsZEB_LOGO_TEL_logo-e1655213203787.jpg

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός IsZEB, παρέχει συμβουλές, εργαλεία και κατευθυντήριες γραμμές προς τον κατασκευαστικό κλάδο, για τον πλήρη κύκλο ζωής ενός έξυπνου κτιρίου μηδενικού ή θετικού ενεργειακού ισοζυγίου. Το πεδίο δράσης του, υποστηρίζει όλες τις φάσεις δημιουργίας και ανακαίνισης ενός κτιρίου. Μία από τις βασικές λειτουργίες του είναι η προτυποποίηση της (ανα)κατασκευής έξυπνων και ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων, μέσω του Προτύπου και της Μεθοδολογίας IsZEB. Ταυτόχρονα, η Online πλατφόρμα «IsZEB Hub» αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που αναπτύσσονται από το IsZEB.

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/keve-e1650480896221.jpg

Στοχεύοντας σε μία εποχή προηγμένης και βιώσιμης δόμησης, η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδoς – ΚΕΒΕ παράγει και διαθέτει στην εγχώρια και διεθνή αγορά άριστης ποιότητας και καινοτόμα δομικά κεραμικά προϊόντα, αξιοποιώντας μία παράδοση 85 ετών στο χώρο της κεραμοποιίας. Προμηθεύοντας περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο με δομικά προϊόντα, η ΚΕΒΕ προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία.

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/manifest-e1653290328389.png

H Manifest Services αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management, που καλύπτουν όλο το εύρος αναγκών για τη διαχείριση εγκαταστάσεων, υποδομών και υποστηρικτικού προσωπικού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2003 και αποτελεί τον πιο αξιόπιστο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων Facility Management σε μεγάλους οργανισμούς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενισχύοντας την παραγωγικότητα των ανθρώπων τους και διατηρώντας την αξία των κτιρίων.

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/parostec-e1653473147509.jpg

Η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία PAROSTEC (www.parostec.gr), πρωταγωνιστεί στις Κυκλάδες από το 1990, έχοντας κατασκευάσει περισσότερες από 150 πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών στην Πάρο και στην Αντίπαρο. Η εταιρεία αναλαμβάνει απαιτητικά έργα σε οποιαδήποτε κλίμακα, που απαιτούν βαθιά κατανόηση σχεδιασμού, αισθητικής και δεξιοτεχνίας. Στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας, τα επόμενα χρόνια, είναι η κατασκευή περισσότερων κτιρίων με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα και η επέκτασή της εκτός συνόρων.

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/Logo_SE_Green.jpg

H Schneider Electric, μία πολυεθνική επιχείρηση με σχεδόν δύο αιώνες ιστορίας και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί έναν πρωτοπόρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του βιομηχανικού αυτοματισμού. Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει ώστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργεια και τους κοινούς πόρους του πλανήτη μας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ προόδου και βιωσιμότητας. Το όραμα αυτό το ονομάζει “Life Is On”.  

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/eyhorizon.png

Στην ΕΥ, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, παράγοντας μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία, και οικοδομώντας εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές. 

Αξιοποιώντας τα δεδομένα και την τεχνολογία, οι πολυσυνθετικές ομάδες μας, σε περισσότερες από 150 χώρες, οικοδομούν την εμπιστοσύνη μέσω της διασφάλισης της καλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και βοηθούν τους πελάτες μας να αναπτυχθούν, να μετασχηματιστούν και να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα. Μέσω των Ελεγκτικών, Συμβουλευτικών, Νομικών και Φορολογικών Υπηρεσιών μας, καθώς και μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών, οι ομάδες της EY θέτουν καλύτερες ερωτήσεις, για να καταλήξουν σε νέες απαντήσεις στα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα. 

H EY λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η ΕΥ Ελλάδος διαθέτει γραφεία σε Αθήνα,  Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εντάσσεται στην περιοχή της ΕΜΕΙΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία, Αφρική) και είναι μία από τις 31 χώρες που απαρτίζουν την περιοχή της CESA (Kεντρική, Ανατολική, Νοτιοανατολική Ευρώπη & Κεντρική Ασία) – τη μεγαλύτερη περιοχή στην ΕΥ. 

Για να μάθεις περισσότερα για την EY, επισκέψου το ey.com/el_gr 


Υποστηρικτές

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/gep.jpg

Η GEP ιδρύθηκε το 2000 από ειδικούς επιστήμονες στην επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια και είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών του κλάδου της στην Ελλάδα.

Προσφέροντας τεχνογνωσία και τεκμηρίωση, φέροντας καλές πρακτικές και συμπράξεις από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και συνδυάζοντας την εμπειρία αλλά και τη συνεχή αναζήτηση της εξέλιξής μας, ο ρόλος της GEP ως Σύμβουλος Υγείας & Ασφάλειας έχει δεδομένα εδραιωθεί και  αποδεικνύεται καθημερινά. Μένοντας πιστή στην  εξωστρεφή της δυναμική, η GEP συμμετέχει ενεργά και με επιτυχία στην υλοποίηση καινοτόμων ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμης ανάπτυξης.


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/ISOMAT-for-a-sustainable-future.png

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων. Διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, σε Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία. Επιπλέον, έχει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Ο Όμιλος παράγει και διαθέτει τις εξής κατηγορίες προϊόντων: Στεγανωτικά Υλικά, Εξωτερική Θερμομόνωση, Χρώματα-Βερνίκια, Κόλλες-Αρμόστοκοι, Επισκευαστικά Υλικά, Βελτιωτικά Πρόσμικτα, Ρητινικά Δάπεδα, Πατητή Τσιμεντοκονία & Διακοσμητικές Επιστρώσεις.


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/SenseOne-e1653586140921.png

Η SenseOne, μέλος του Ομίλου Space Hellas, είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία καινοτόμων λύσεων Internet of Things, διεθνώς βραβευμένη, που σχεδιάζει και υλοποιεί έργα IoT διαφόρων επιπέδων πολυπλοκότητας, εστιάζοντας σε λύσεις Intelligent, Sustainable & Resilient Cities, Industries και Buildings . Η καινοτόμος SenseOne IoT Platform υποστηρίζει τη διαλειτουργικότητα συσκευών, αισθητήρων και μεθόδων και παρέχει μία ολιστική εικόνα για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης πόρων, τη μείωση του κόστους, την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας, με βιώσιμο τρόπο.


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/ZEB.jpg

Η ZEB A.E.E.Y. είναι μία από τις πρώτες Ελληνικές εταιρείες παροχής ενεργειακών υπηρεσιών (ESCOs).
-Πρωτοπόροι στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και εφαρμογή ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΣΕΑ) στην εγχώρια αγορά
-Εξειδικευμένη ομάδα ενεργειακών μηχανικών, ελεγκτών και αναλυτών στον ενεργειακό σχεδιασμό και διαχείριση ενέργειας κτιρίων
-Πιστοποιημένο προσωπικό με διεθνή εμπειρία στην διαχείριση έργων ESCO
-Εμπειρία στην Εφαρμογή Διεθνών Προτύπων και Πρακτικών Διαχείρισης Ενέργειας (IPMVP)
-Εξειδίκευση στην ανάπτυξη οικονομοτεχνικών μοντέλων και συμβάσεων ενεργειακής αποδοτικότητας


Υπό την Αιγίδα

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/ypan.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/ypengr.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/LOGO_TEE-GREEK_Transparent.png

Τιμητική Υποστήριξη

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/eipak.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/esvyk.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/sate-e1653994080137.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/segm-e1653994090370.jpg

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/pomida-e1653994102916.jpg

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/pedmidme.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/iene-1-e1653994113609.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/logo-HFMA-.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/CRES_full_name_EL.jpg
image description
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/SUSTAINABLE-BUILDINGS-COUNCIL-1.jpg

Χορηγοί Επικοινωνίας


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/b2green-e1651207033519.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/Ecoweek-e1651206906106.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/05/energia-e1653304446164.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/energypress-e1651206956743.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/Global-Sustain_logo_pantone.jpg
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/michanikosonline-e1651206996279.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/waterwaste-e1651207005253.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/04/4greengr-e1651206971791.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/full-logo-PEDMEDE-1-e1654268477541.jpg

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2022/06/ΠΕΔΜΕΔΕeco_gr-e1654268516142.jpg

Οπτικοακουστική Κάλυψη

https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2021/04/coneq.png

CONEQ provides technical equipment and services to any kind of event. With our Simultaneous Interpretation Systems, Conference Systems, AudioVisual Equipment we support events and provide the best service to our customers. Our professionalism, our high quality of service and state of the art equipment offered to over 600 large and of great significance conferences during the last 5 years have certainly contributed to our constant uptrend. Call us at (+30) 211 2163453. or email us at [email protected]

OFFICIAL PUBLICATIONS


https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2021/04/manufactturing.fw_.png
https://www.energyefficiencyconference.gr/wp-content/uploads/2021/04/CONSTRUCTION_logo.png

Επικοινωνία


Συμμετοχές
Χάρης Πορέτσης, Τ: +30 210 6617777 (εσωτ. 139), Ε: [email protected]
Χορηγίες
Ματίνα Δημητριάδου, Τ: +30 210 6617 777 (εσωτ. 331), E: [email protected]
Κυριακή Μανθοπούλου, Τ: +30 210 661 7777 (εσωτ. 156), Ε: [email protected]
Περιεχόμενο
Στέλλα Τσαρτσαρά, Τ: +30 210 661 7777 (εσωτ. 172), Ε: [email protected]

BOUSSIAS

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com