Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Τρίτη, 20 Iουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

To πρόγραμμα του συνεδρίου

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Energy Efficiency in Greece: Energy Conservation Efforts and Future Perspective

Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, ειδήμονες, ερευνητές και experts εντοπίζουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που συναντώνται, κάνουν ανασκόπηση της κεκτημένης γνώσης μέχρι σήμερα και τις κρίσιμες παραμέτρους που καθορίζουν την επιτυχία επενδύσεων και προσπαθειών, σκιαγραφώντας το παρόν και το μέλλον της ενεργειακής διαχείρισης και εξοικονόμησης.

The urgent challenge of energy efficiency: Innovative Tools, Automations, Services & Equipment

Παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων αναφορικά με τα εργαλεία, τους εξοπλισμούς και τους αυτοματισμούς, που σχετίζονται με την ενεργειακή διαχείριση και εξοικονόμηση, καθώς και νέες διαθέσιμες υπηρεσίες γι’ αυτό το σκοπό. H χρήση των ΑΠΕ.

Case studies: Corporate Energy Efficiency Practices

Παρουσίαση των πλέον πετυχημένων case studies στην εξοικονόμηση ενέργειας από δυναμικές επιχειρήσεις τομέων όπως: Λιανεμπόριο, Food Retailers, Εμπορικά Κέντρα & Μεγάλα Συγκροτήματα Κτηρίων, Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική-Δίκτυα, Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Πολιτιστικά Κτήρια, Εργοστάσια, Αποθηκευτικά Κτήρια κ.ά.

Panel discussion: The role of IT on energy efficiency of buildings

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τις επιχειρήσεις μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση όλων των διαδικασιών και διεργασιών για τη λειτουργία των κτηρίων τους μέσω συστημάτων πληροφορικής (IoT);

Το πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Παρακαλούμε να επισκεφθείτε εκ νέου την σελίδα μας για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του συνεδρίου.