Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Άρης Γκορόγιας

Οργανωτική Επιτροπή

Chemical Engineer, Master in Business Administration, Lead Auditor on Sustainability & Energy Management Systems, Πρόεδρος ΠΣΧΜ

Άρης Γκορόγιας
Άρης Γκορόγιας

Ο Άρης Γκορόγιας είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός από το ΕΜΠ με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εξειδίκευση στο Project Management. Είναι πιστοποιημένος Ενεργειακός Ελεγκτής Γ’ Τάξης και IRCA Certified Energy Auditor για Συστήματα Ενεργειακής Διαχείρισης. Διαθέτει 10ετή επαγγελματική εμπειρία στα θέματα της χημικής βιομηχανίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ασφάλειας και υγιεινής βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Εργάζεται στην εταιρεία SUSTCHEM Engineering. Από τον Αύγουστο του 2015 είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, ενώ την περίοδο 2009 – 2015 ήταν μέλος του ΔΣ και Β’ Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος. Επίσης, είναι Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΧΒ σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.

  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Plant
Plant